Over ons
15340
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15340,bridge-core-3.1.0,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-29.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,wpb-js-composer js-comp-ver-7.0,vc_responsive
 

Over ons

Mark en Mohamed hebben jarenlang diverse organisaties, in zeer roerige markten en tijden, met succes geleid. U krijgt te maken met strategen die u, met een zeer gestructureerde aanpak, helpen proactief en innovatief aansluiting te vinden bij uw markt. Naast deze drijvende krachten, bestaat Change21 uit een geselecteerd netwerk van ervaren vakspecialisten. Daardoor zijn we in staat om elk project naar een optimaal eindresultaat te brengen, op vakkundige en efficiënte wijze.
Mohamed

“iedereen wist dat het niet kon, totdat er iemand kwam die dat niet wist”

Strategische keuzes die realistisch zijn en worden omgezet in actie en resultaat. Dat is waar ik voor sta. Ik ben pas tevreden als dat gelukt is. Mijn interesse en expertise ligt op het gebied van strategieformulering, (digitale) businessmodellen, positionering, commercie en het realiseren van gemaakte keuzes en afspraken. Ik heb een sterke affiniteit met technologie, digitalisering, marketing en commercie.

Wat drijft mij persoonlijk: familie, wetenschap, geschiedenis en lekker eten; kortom een bourgondiër in hart en nieren

Mark

“Wilt u werken in uw bedrijf of wilt u werken aan uw bedrijf”

Mijn expertise is om een grondige analyse uit te voeren vanuit alle elementen die invloed hebben op de huidige en toekomstige koers die gevaren wordt en vervolgens een praktische vertaalslag te maken zodat we tot een voorsprong kunnen komen. In adviestrajecten werk ik pragmatisch en resultaatgericht, ik wil een heldere structuur opzetten en tastbare doelen bereiken. Ik heb een sterke affiniteit met digitalisering, innovatie, media en duurzaamheid.

Wat drijft mij persoonlijk: gezin, motor, rugby en historische kaarten